O nas

Kebab 66 


Tworząc restaurację zadbaliśmy nie tyko o nowoczesną estetykę, ale pomyśleliśmy również o zaspokojeniu najdelikatniejszych podniebień.
Jest mieszanką tradycji i nowoczesności, własnej kultury, regionalizmu, ale także cech kuchni kolonizatorów (Anglików, Francuzów, Włochów oraz Turków)

W kuchni kierujemy się przede wszystkim wysoką jakością poszczególnych składników używanych podczas przygotowywania dla Państwa potraw.
W języku tureckim kebab to mięso stąd dla nas na pierwszym miejscu stawiamy na najwyższej klasy mięso.
Świeżość warzyw jest dla nas kolejnym priorytetem, zakupy staramy się robić zawsze w miarę potrzeb wybierając te miejsca,
które gwarantują najwyższą jakość produktów. Sosy przygotowujemy na świeżo każdego dnia, stosujemy wyłącznie najlepsze składniki.
Frytki w wyniku długich poszukiwań wybraliśmy takie, które smakują doskonale.  Są mocno ziemniaczane, chrupiące od zewnątrz,
apetycznie złociste a dzięki dbałości o świeżość oleju stosowanego do smażenia są lekki i nietłuste. 
Staramy się poszerzać menu o nowe pozycje opierając się na półproduktach posiadanych jako baza dla naszych podstawowych potraw,
tworzymy wariacje na temat tego co posiadamy w kuchni tak, aby możliwie jak najbardziej zminimalizować ryzyko strat a jednocześnie dysponować
wyłącznie świeżym kompletem składników. Przestrzegamy łańcucha chłodniczego produktów wymagających niskiej temperatury stąd mamy pewność,
że klient dostaje to co najlepsze a my nie narażamy się na straty wynikające z niedbałości.

Członkowie naszej załogi są skrupulatnie przyuczani do obowiązków na swoich stanowiskach
co pozwala nam osiągać możliwie najlepsze efekty pracy i obsługi naszych Gości.


Zapraszamy do zamawiania!